Pénzkeresés helyett átverés

Szerte az interneten belefutni a különféle gyors és könnyű, de mindenképpen “garantáltan működő” pénzkereseti lehetőségekbe. Oldalunkra is érkezett egy ilyen ajánlás. Természetesen nem az első és valószínűleg nem is az utolsó:
Pénzkeresés - átverés“Találtam, egy olyan online üzletet ami legális tisztán fizet 100% jutalékot és egyszerűen gyorsan lehet vele üzletet építeni!!
Tudásanyagot árul, hogyan adj el az interneten és hogyan legyél sikeres 100% online.”

Nos el kell, hogy keserítsünk mindenkit, akinek egy ilyen hirdetés felkelti az érdeklődését, hogy hatalmas hazugságok és átverések állnak a háttérben. Valószínűleg, aki ezeket az anyagokat terjeszti maga is áldozat, aki hisz abban amit csinál. Őt is megvezették és ezt minden bizonnyal nem fogja soha beismerni. A hiba szerintük egészen biztos bennünk, szkeptikusokban, az üzletet szánt szándékkel akadályozó emberekben lesz.
Nincs és soha nem is lesz egyszerű és gyors pénzkereseti lehetőség sem az interneten, sem máshol. Pénzért mindenhol meg kell dolgozni, méghozzá általában valós munkát végezve. Aki pénzért árulja azt, hogy hogyan lehet másoknak eladni pénzért a másoknak pénzért árult pénzkereső információkat az a nagy semmit árulja. Tulajdonképpen piramisjátékot játszik, még ha egy nevetséges “információra” rá is sütik, hogy az maga a termék.

Sajnos rengeteg hiszékenységre építő pénzkereseti lehetőség tűnik fel, majd tűnik el folyamatosan. Azokat, akik hajlamosak ilyen átverésekbe beleszaladni sajnos nem fogjuk tuidni meggyőzni. Az egyetlen, amit tehetünk az az, hogy nem engedünk teret ezek terjesztéséhez.

Címkék: ,

3 hozzászólás

 1. Lakatos Sziámiáú says:

  ezek a netes pénzkeresős átverések azóta is vígan tenyésznek a neten, mert mindig van pár hiszékeny együgyű ostoba aki elhiszi hogy a neten lehet valódi pénzt keresni :D és jellemzően ahol kiírják bazi nagy betűkkel hogy “nem átverés, nem MLM” az 100% hogy átverés is lesz meg MLM is, és elszedik a pénzeted. Ezen kívül van még a PTC, hogy ötszázmilliárd kattintás után kapsz 0,00000000000000000000000000000000000001 dollárt :DDDD

  amíg veréb van,lószar is lesz addig.

 2. ez tényleg így van, a netes pénzkereséses 100%-a disznó nagy átbaszás, akinek van esze, kerülje el mindet!!!
  sajna a nagytöbbségnek nincs, ők csak azt látják hogy ülni kell a gép előtt oszt dől a pénz
  alapból ha nincs munka szerződésed senkivel miért fizetne neked bárki is egy forintot?
  sok szar kamu lehúzás átbaszás, NE dőljön be senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.